BEAUTY INDUSTRY ABSURDITY – BonkersEpi

En af tingene om samfundet, som jeg har mest modstridende tanker om, er skønhedsindustrien. På den ene side abonnerer jeg på ideen om, at vi alle er individer, som skal gøre hvad vi vil, fordi hver for sig selv og alt det, som er et enormt vigtigt "alt det", men på den anden side kæmper jeg virkelig med tanken at vi skal forbedre os med skønhedsprodukter og -procedurer. Overfladigheden af ​​den og den efterfølgende afvisning af at omfavne vores naturlige selv er deprimerende. Men på samme måde forstår jeg brugen af ​​makeup som en sjov form for selvudfoldelse eller kunst. Og selvom det kun er for forbedring, hvorfor skal ikke hver person bare gøre hvad de vil med deres kroppe?

Jeg er revet i to modsatte retninger på dette ene, mit ønske om, at vi alle ville bare elske os præcis som vi er så i modstrid med min tro på, at vi hver især må gøre hvad vi vil med vores kroppe.

Det virkeligt rædselsfulde aspekt til skønhedsbranchen tror jeg, er den måde, det gør penge ud af vores usikkerheder. Det føder os ideen om, at vi ikke er perfekte nok, og at livet bliver bedre, hvis vi forbedrer vores udseende, og så pisker op et produkt for at løse dette, som vi absolut må købe, og ofte til ublu priser. Den markedsføring er konstrueret til at ødelægge selvværd bare for at tjene penge er et virkelig depraveret aspekt af samfundet. Jeg bliver nødt til at gå igennem byen og ser alle disse store reklamer for produkter, der sætter umulige skønhedsstandarder og idealer, giver os løgn om os selv, idet vi præger vores usikkerheder som gribber og feast af de blødende rester af vores selvværd og tegnebøger. Jeg kan godt lide at tro, at jeg er uigennemtrængelig for det, men det er jeg selvfølgelig ikke. Det er svært at være helt glad i mig selv, når de står over for disse fejlfri hudfleksioner og smukke ansigter, hvilket selvfølgelig er det, der virker.

Hvad fik mig til at tænke på det her til formiddag blev jeg sagt, at jeg ønskede et næsejob. Hvad er der galt med min næse? Ikke noget. Ja, jeg har brudt det tre gange og har som følge heraf en afvigende septum, som er ret mærkbar fra visse vinkler, og min lige lige og symmetriske næse er efter min mening helt bøjet og oprørende nu. Men alle, jeg siger dette, fortæller mig, at jeg er dum, fordi min næse er dejlig. Der er et par ting jeg tager fra dette:

Den første er, at vores ufuldkommenheder er grovt forstørrede i vores eget sind. Vi ser ting om os selv, der ikke er gode nok, men at andre mennesker ofte ikke engang mærker. Min wonky næse er ikke et problem for nogen andre, ikke bare fordi det ikke er et problem i det hele taget, men også fordi de er for travle med at bekymre sig om deres egne ufuldkommenheder til selv at overveje min næse. For det andet, hvad baserer jeg denne idé på, at min næse er ufuldkommen på? Hvad er den perfekte næse, som jeg sammenligner min til? Det indlysende svar tror jeg er, at der faktisk er visse forhold, som vores sind ubevidst og bevidst ser som ideel når det kommer til skønhed, og symmetri er bundet til det. Uanset hvad den ideelle næse er, er det sikkert som helvede ikke vildt. Men hvorfor betyder det så meget, at min næse ikke er perfekt? Hvem vil jeg rette min næse til?

Vi hører ofte folk siger, at de får en kosmetisk procedure "for sig selv". Men ville de få det gjort, hvis de levede helt isolerede fra samfundet? Sandsynligvis ikke af to grunde. Den første er, at der ikke ville være nogen latterlige overfladiske standarder om skønhed, der bliver fodret til dem, og det andet er, at når ingen kan se os, bryr vi os generelt ikke for meget om, hvad vi ser ud. Vi sætter vores ansigter på, dem der bærer makeup og gør deres hår, når vi kommer til at være omkring andre mennesker. Og jeg tror det samme ville være tilfældet med ting som brystimplantater eller næsejob. Hvis ingen skulle se os nogensinde igen, tror jeg ikke, at vi ville gøre det. Så det ser ud til, at skønhedsbranchen er mindre om at elske os selv og mere om at have andre folk til at elske os, hvilket er endnu mere absurd, når man finder, at de fleste mennesker er mere bekymrede over deres eget udseende end nogen anden.

Weird aspekt om samfundet: Vi synes samtidig at dømme andre om deres udseende, samtidig med at de applauderer dem, der åbenlyst ikke giver en lort om det, mens vi går på folk, der ikke sætter tilstrækkelig indsats i det, samtidig med at vi ønsker det kunne bare give os mindre sjov om os selv, mens vi også vil være mere perfekte, mens vi er bekymrede for, hvad andre tænker på os, mens de ikke virkelig bekymrer os om, hvad andre ser ud, samtidig med at de ubevidst og bevidst behandler hinanden på bestemte måder baseret på udseende, mens vi også siger, at vi hader overfladiske mennesker mv.

Det er virkelig en forfærdelig og stadig mere latterlig situation. Det største spørgsmål, den der sprænger ud af mig, mens jeg skriver dette, er hvorfor fanden nogen af ​​dette endda betyder noget. Hvorfor er der så meget gud forbløffende vægt på udseende og mere til det punkt, behovet for at tilnærme et perfekt ideal så meget som muligt? Jo mere tanke, der er sat i den, jo mere absurd bliver skønhedsbranchen. Jeg ønsker at verden var sådan, at den eneste betydning, vi gav til vores kroppe, var sundhedsrelateret. Fungerer det korrekt? Ja. Godt, så er min krop smuk. Hvis det var så enkelt, hvis jeg kunne gøre verden sådan her ved at snappe mine fingre, ville hele skønhedsindustrien, eller det meste af det, falde sammen om natten. Og vi ville nok være sundere for det.

Min næse virker, derfor er min næse smuk. Hvis vi kun kunne elske vores kroppe for hvor godt de fungerer så meget som vi hader dem for, hvor ufuldkomne de ser ud. Vi bruger alt for meget tid, energi, penge og lykke til vores udseende, og det er virkelig et unødvendigt affald. Jeg har ikke studeret menneskelig adfærd, men jeg forestiller mig, at denne besættelse med udseende kommer fra en evolutionær trang til at vokse sammen med en person, der har god genetik, noget der ironisk nok går lidt galt, når du har en faktor i makeup og kosmetisk kirurgi for at skjule ufuldkommenheder. Så det er ikke helt tilfældigt. Og jeg forstår, at det er så programmeret i os, at vi aldrig vil være en art, der ikke baserer første tiltrækning til andre på deres udseende. Faktisk er seksuel attraktion enormt vigtigt. Men det ville være rart, hvis vi alle elskede vores naturlige selv og hinanden mere uden alle disse forbedringer.

Jeg vil afslutte mine ramblings, der siger, at trods alt dette hver for sig selv og alt det. Hvis du har råd til brystimplantater og vil have dem, så få dem. Hvis du vil bruge mange af dine penge og tid på makeup, så gør du det. Men jeg læner mig mod at have en verden, hvor vi ved, at vi faktisk ikke har brug for disse ting og tror, ​​at penge og tid er bedre brugt andre steder. Jeg kan godt lide at forestille mig, at folk kun køber ind i skønhedsindustrien, fordi de nyder det som en kunstform snarere end fordi de tror, ​​at de har brug for det, selv om kunstindustrien er lige så absurd, er en rant i sig selv. Har jeg faktisk nået nogen konklusion her overhovedet? Sandsynligvis ikke, men jeg har konstateret, at jo mere jeg tænker på det, jo mere absurd er skønhedsindustrien. Måske er det nødvendigt at få samfundet til at tænke mere om det også.

Leave a Comment