Call of Dubai, Chandrababu Naidu kertoo lainsäätäjille jatkamaan protestit

New Delhi:
                                Puhelinkonferenssissa keskiviikkona ilta Dubaista, jossa hän tapaa erilaisia ​​yritysjohtajia. " Andhra Pradesh pääministeri N Chandrababu Naidu kehotti Telugu Desamin puolueen lainsäätäjiä jatkamaan kansanedustuslaitoksia ja jatkamaan painostusta hallitusta tekemään sisällöllisen ilmoituksen hänen valtiolleen.

"Meidän ei tarvitse pelätä ketään", Naidu ilmoitti kertoi puolueen johtajille.

Lok Sabha keskeytettiin tänä aamuna pian sen jälkeen, kun se koottiin TDP-jäsenten sloganeeringin avulla.

Andhra Pradeshin (19459006) ylimmäinen oppositiopuolue YSR: n kongressi liittyi TDP: hen protesteissa vaatimalla erityistä tilaa valtiolle. erityisryhmään tarkoitetaan, että Andhra Pradesh saa rahastoja.

TDP on liittovaltio, joka on NDA: n kansallisessa liittoutumassa BJP joka johtaa ja osallistuu keskushallintoon. Viime viikolta Andhra Pradesh -juhla on katkaistu, sillä valtio on laiminlyönyt valtiovarainministeri Arun Jaitleyn esittämä unionin talousarvio.

Juhlissa käydyn voimakkaan keskustelun jälkeen "Chandrababu Naidu päätti olla vaikeita siteitä BJP: n kanssa, mutta ilmoitti kumppanikseen ilmoituksesta", kun Andhra Pradesh on ilmoitettava, .

Hänen puolueensa lainsäätäjiä on kehotettu antamaan päivittäiset muistutukset häiritsemällä parlamentin menettelyä. Hänen eilen pitämässään telekonferenssissa herra Naidu kertoi lainsäätäjille ja muille puolueen johtajille, että protesti on jatkettava, kunnes Arun Jaitley vastaa parlamentissa keskusteluun talousarviosta. Hän kuitenkin kehotti johtajia ja virkamiehiä varmistamaan, että julkiset ja muut valtiot eivät ole jota oppositiopuolueiden tänään kutsuttu bändi tai pysähtyminen vaatii erityistä asemaa Andhra Pradeshille. TDP tukee bändikohtaa.

BJP: n johtavat johtajat ovat tavoitelleet TDP: lle, kun liittotasavallan ministeri Rajnath Singh järjestää useita neuvottelukierroksia puolueen kanssa.

Viime viikolla liittotasavallan ministeri Rajnath Singh oli soittanut Naiduille. Ei tiedetä, mistä kaksi johtajaa keskustelivat.

BJP: n valtion johtajat näyttävät kuitenkin olevan tyytymättömiä kehitykseen. Senioriedon johtaja Somu Veerraju sanoi, "TDP: n johtajat suosivat kaupankäyntiä eikä puhu ihmisille."

Leave a Comment