Erityispaketti Andhra Pradeshille, joka päättyy pian: Arun Jaitley

New Delhi: Valtiovarainministeri Arun Jaitley vakuutti tänään Andhra Pradeshin protestoiduista lainsäätäjistä, että kaikki asiat, jotka koskevat valtiota sympaattisesti, ja muutamat päätökset erityisestä paketista ja tulojen alijäämästä valmistellaan seuraavien parien päivien aikana.

Lok Sabhassa oli suuri draama heti kun valtiovarainministeri Arun Jaitley nousi vastaamaan talousarviokeskusteluun.

Telugu Desam Partyin tai TDP: n jäseniä, jotka olivat jo keskellä taloa, kääntyivät kohti Jaitleyä ja kehottivat häntä pohtimaan vaatimuksiaan.

Jaitley pyysi heitä antamaan hänelle mahdollisuuden aloittaa puheenvuoro, jossa hän viittaisi myös valtioon. Union Ministerit Ananth Kumar ja D V Sadananda Gowda yrittivät myös vakuuttaa TDP: n jäsenet sallimaan Jaitleyn puhuvan.

Puhuja Sumitra Mahajan varoitti TDP: tä näyttämästä selkänsä tuolille. Se vaati TDP: n johtajaa Thota Narasimhamia useita minuutteja vakuuttamaan kollegoilleen sallia Jaitleen puhuvan.

Kun Jaitley puhui Andhra Pradeshista, TDP: n jäsenet seisoivat hänen lähelläan ja kehotti unionia ministeria Uma Bhartia suojelemaan hallituksen kollegaltaan mahdollisilta häiriöiltä.

BJP: n liittolaisuus, TDP on häirinnyt menettelyä, vaatii erityistä pakettia valtiolle.

Puheessaan Jaitley sanoi, että monet lupaukset, jotka on tehty valtion kaksivaiheen aikana, ovat täyttyneet ja monia muita hankkeita on meneillään.

Mutta hänen vakuutuksensa ei onnistunut peittämään TDP: n ja YSR: n kongressin jäseniä, jotka protestoivat esittelemällä leiriläisiä ja huutaen iskulauseita talon keskellä. Jotkut heistä myös kyykistyivät protestina.

Kun Andhra Pradeshin valtio oli kaksinpohjin, ajateltiin myös taloudellista haittaa, että valtio joutuu kohtaamaan, Jaitley sanoi, lisäämällä paketin lupauksen kansalle, joka on valtion kansalainen Andhra Pradeshin uudelleenorganisointilailla , 2014.

"Nyt paketti sisälsi useita näkökohtia, joista monia on toteutettu. Jotkut niistä ovat käynnissä. Olemme tähän asti myöntäneet varoja, kuten luvattiin lukuisille instituutioille, jotka ovat syntyneet, koska suurin osa toimielimistä meni Telanganan osavaltioon. Siksi AP on oikeutettu näihin laitoksiin, hän sanoi.

"Varoja on annettu ja varoja annetaan edelleen", kun ne perustuvat kaikkiin säädöksissä mainittuihin toimielimiin. Hän totesi, että kun laitos on perustettu, varoja kerätään .

Leave a Comment