Keskipitkän keskipisteen keskellä julkaistiin 1,269 riviä Andhra Pradeshille

Amaravati: Keskustassa on julkaissut summan Rs 1,269 crorea Andhra Pradeshin eri päissä muutamina viime päivinä keskipisteenä NDA: n ja sen liittolaisen TDP: n välisestä siteestä, joka on myönnetty valtiolle unionin talousarvioon.

Bruttoavustus sisälsi Rs 417,44 crorea Polavaramin monikäyttöprojektille, joka on yksi liittolaisten TDP: n ja BJP: n kiistanalaisista kysymyksistä.

"Ranskalle (417,44 crore) vapautuminen on suunnattu valtioon, jota valtio on jo käyttänyt kastelukomponenttiin (Polavaram) 1. huhtikuuta 2014 jälkeen" Unionin vesivarojen Ministeriön ylempi komissaari RPS Verma sanoi:

Keskus Polavalam Project Authorityn kautta oli tähän mennessä julkaissut hankkeelle Rs 4,329 crorea, kun valtion hallitus on sanonut, että se vietti Rs 7 200 crorea sen jälkeen, kun se julistettiin kansalliseksi hankkeeksi

Andhra Pradeshin valtiovarainministeri Yanamala Ramakrishnudu esitti viime kuussa muistion Unionin valtiovarainministeri Arun Jaitleylle, jossa todettiin, että Polavamamille vietävän 3,217,63 Ranskan kruunun summa oli vielä maksettava takaisin valtiolle

Tästä keskus on nyt julkaissut Rs 417,44 crore, virkamies Amaravati vesivarojen osasto sanoi.

Keskus julkaisi samalla puolestaan ​​edellisenä yönä Rs 369,16 crorea tulonsiirtovähennyksen jälkeen 14. Andien Pradeshin suosituksen mukaisesti.

Keskus osoitti, että järjestelmän kirjanpito "säilytetään asianmukaisesti ja erikseen" ja toimitetaan niin kuin vaaditaan.

"Heidän on voitava tarkastaa Intian hallituksen tai valtionhallinnon valtioneuvoston edustaja," keskuksen alivaltiosihteeri, joka ilmoitetaan vapauttamisjärjestyksessä.

Keskus julkaisi myös Rs 253,74 crorea "perusavustuksena" kaupunkien paikallisille elimille valtiossa. Tämä oli toinen erä kuluvan tilikauden aikana.

Tämän lisäksi 19692 croren Rs: n summa vapautettiin anganwadi-palvelujärjestelmää ja täydentävää ravinto-ohjelmaa varten ja toinen Mahalma Gandhin maaseudun työllistämistukea koskeva ohjelma julkaistiin valtion virkamiehenä ja toinen Rs 31,76 crore.

TDP oli ollut keskustassa, jossa oli keskipiste valtion talousarviosta 2018-19 antamassa "raakamarginaalissa", ja puoluevälittäjät protestoivat parlamentissa siitä, että valtio ei ole antanut erityisiä määrärahoja

Osapuoli oli erityisen huolissaan siitä, että Polavaram-hanke näennäisesti jätettiin huomiotta keskitetyissä määräyksissä.

Leave a Comment