Kids: Then and Now, af Fred Reed

Fred Reed giver i det mindste et delvis svar på spørgsmålet: Hvorfor falder landet fra hinanden. Fra Reed på theburningplatform.com:

OK, så hvorfor falder landet fra hinanden? Hvorfor er børnene blæser hinanden væk? Amerika er blevet en kilde til at spekulere verden over med sine Colulmbines og hundreder og hundredvis af døde i Chicago og Baltimore og dets brændende byer og opløser. Andre avancerede lande gør ikke disse ting.

Amerika gjorde det heller ikke til for nylig. Hvorfor nu? Noget er ændret, eller nogle ting. Hvad? Folk under 40 år har aldrig set landet, da det var sundt. Lad mig pege på ting, der er ændret, med risiko for at lyde som en kedelplader: "Ved cracky, wen, var jeg en dreng, vi kunne underholde os selv i flere timer med blot et stykke snor og et par pinde." Lad os sammenligne i dag med Fifties og Sixties. Jeg mener dette som sociologi, ikke nostalgiserende.

Jeg tror, ​​at en kombination af sociale ændringer har ført til enorm stress på nutidens børn, at min generation ikke led. Til:

I min Virginia Virginia skole var der ingen racistisk spænding. Vi var alle hvide: lærere, studerende, forældre.

De sorte børn gik til deres egen skole, Ralph Bunche. Vi havde næsten ingen kontakt med hinanden. Der var ingen fjendtlighed, bare ingen kontakt. Den akademiske mangel eksisterede ikke i mangel af kontakt. Indintegration ville vise sig grusom, da den kom. og det sorte barn s sank til bunden. Årsagerne kan argumenteres, men faktum kan ikke.

Der var ingen sort kriminalitet at tale om eller, så vidt jeg vidste nogen sort forbrydelse. Sikkert skød ikke sorte hverandre eller nogen. Det gjorde vi heller ikke. Årsagerne til, at jeg antog, var ens.

Skilsmisse var yderst sjælden, så vi alle havde forældre. Hvorvidt det er bedre, at ulykkelige par forbliver sammen, eller at de skilsmisse kan argumenteres, men de forblev så sammen. Det gjorde en stor forskel i resultater, hvis man accepterer statistikken. Velfærdsprogrammerne i Det Store Samfund havde endnu ikke ødelagt den sorte familie, som jeg spekulerede delvist for lav kriminalitet.

For at fortsætte med at læse: Kids: Then and Now

Leave a Comment