TDP kutsuu BJP: n keskushyödykkeiden listan Andhra Pradeshin elokuvakirjaksi

Amaravati: Telugu Desam -juhla ja Bharatiya Janata -juhlat jatkoivat slugfestään entisen kopioimalla 27-sivuinen status kertomus Andhra Pradeshin Keski-avusta BJP julkaisemana "elokuvakirjoitus- tai fiktioasiakirjana".

BJP osui takaisin ja riitautti TDP: n osoittaakseen, että -statuksen raportissa luetellut tosiasiat ja luvut olivat vääriä.

Sen lisäksi TDP esitteli myös 28-sivuisen vastausasiakirjan, joka viittasi "ei ole mitään merkittävää" Andhra Pradeshin viimeisten neljän vuoden aikana, paitsi "rutiininomainen" Keski-avustukset, toinen valtio saisi.

"Vaadimme selkeästi toimintasuunnitelmaa kaikkien AP: n uudelleenjärjestelylain 2014 sitoumusten täyttämiseksi tiettyjen määräaikojen kanssa sekä myös sen, että pääministeri Manmohan Singh (helmikuussa) teki kuuden lupauksen Rajyanassa 2014). Muutoin emme voi uskoa mitään (keskusta sanoo), "TDP MP Jayadev Galla sanoi.

Puheenjohtajavaltion N Chandrababu Naiduin tapaamisen jälkeen kansanedustaja K Rammohan Naidu ja valtion TDP presidentti K Kala Venkata Rao keskustelivat täällä tänään iltapäivällä Galla sanoi, että keskusta ei antanut mitään erityistä "AP: lle lupauksista huolimatta.

"Tulosten kvanttiprosessin myötä hankkeet voisivat kestää vähintään kymmenen vuoden ja korkeintaan 30 vuotta loppuun saakka. Keskuksen määrärahat tiettyihin hankkeisiin (kuten IIT, IIM ja muut kansalliset instituutiot) ovat olleet liian vähäisiä ", hän huomautti.

"Tärkein huolemme koskee AP: n uudelleenjärjestelylain säännösten täytäntöönpanoa. Tähän mennessä ei ole tähän mennessä tehty mitään merkittäviä ", hän lisäsi. Viitaten Andhra Pradeshin pääkaupunkiin Amaravati, Galla sanoi, kun Rs 1,30 lakh crorea tarvitaan uuden kaupungin rakentamiseen, valtio pyysi keskusta myöntämään 48 000 Rs: n rajavartiolaitoksen rakentamaan hallintokompleksit, kuten sihteeristön, korkeimman oikeuden, lainsäätäjän ja vastaavan.

"Olemme toimittaneet yksityiskohtaisen projektikertomuksen keskukselle tältä osin, mutta he (BJP: n johtajat) sanovat, että vain Rs 1000 crore lisää vapautuu jo annettujen Rs 2500 croren lisäksi"

BJP: n valtion presidentti ja kansanedustaja K Haribabu, joka julkaisi tilaraportin New Delhissä eilen, kertoi toimittajilleen, että hän oli vain maininnut, mitä keskukselle oli myönnetty valtiolle kaksivaiheisesta.

"He voivat kutsua sitä elokuvakirjaksi tai jotain muuta, mutta anna heidän todistaa, että mikä tahansa siinä luetelluista on väärä. Olen täysin huolestunut ja sitoutunut valtion kehitykseen ", Haribabu väitti.

Unionin valtiovarainministeri RK Singh, joka oli sunnuntaina kaupungissa, sanoi, mitä keskus oli antanut AP: lle viimeisen kolmen ja puolen vuoden aikana, mikään muu valtio ei ollut saanut itsenäistymisestään.

Viitaten TDP: n parlamentin jäsenten viihtymiseen parlamentin talousarvion istunnossa viime viikolla, Singh huomautti: "Ihmiset herättävät vaatimuksia, mutta olemme tehneet niin paljon valtiota ja jatkamme paljon muuta. Olemme sitoutuneet siihen. "

Mielenkiintoista on, että TDP: n valtionjohtaja K Kala Venkata Rao, myös valtion energiaministeri, oli läsnä Singhin puolella, mutta pysyi hiljaa, kun unionin ministeri pyysi parlamentin jäsenten agitaatiota.

(Tätä tarinaa ei ole muokannut NDTV: n henkilökunta ja se tuotetaan automaattisesti syndikoidusta syötöstä.)

Leave a Comment